LØP OG KJØP

De sier at katten har ni liv.
Det trenger denne katten.

Men vi har et annet utrykk som heter:
LØP OG KJØP
Det leder oss inn på et ord i den gode boken:

Ord 18:10
Herrens navn er et fast tårn, til det løper den rettferdige og blir berget.
Det er mange måter å løpe på. En kan løpe fra noe, eller til noe. Noen løper hele sitt liv. De er ikke maratonløpere, eller joggere. Nei de løper fra Gud. De vil ikke ha med ham å gjøre, og skygger unna alt som minner om ham. Tenk for et liv. Tenk å løpe fra ham som har skapt dem, og elsker dem. Jeg snakket med en som ikke skulle bli kristen før han var 80 år. Hvilken garanti har han for å bli 80 år? Det er tross alt Gud som har gitt han livet. Det er slitsomt å flykte slik fra Gud. En som gav opp flukten, sa det slik: ”Endelig kunne jeg få legge årene inn, å overlate mitt liv i Guds trygge hånd.” Det var en lettelse. I en reklameannonse som vi kjenner, står det: ”Løp å kjøp”. Men dette er ikke noe nytt. Vi finner det i Bibelen også, og det handler om å løpe rett vei.

Nå vel, alle dere som tørster, kom til vannene! Og dere som ingen penger har, kom, kjøp og et, ja kom, kjøp uten penger og uten betaling vin og melk!
Jes 55:1

Kjøp tilgivelse og frelse uten betaling, for det er satt på din konto alt du behøver for tid og evighet.