I BIBELENS LAND

Ja, nå er det noen dager siden jeg kom hjem igjen etter en tur til Israel i påsken.

Vi var 37 stykker i gruppen, og sammen fikk vi oppleve Bibelens land.

Det er virkelig vitaminer for troen å være i Israel. Å se de bibelske plassene, gjør noe med oss.

Det overbeviser, styrker og velsigner.

Som en sa en dag: ”Tenk at folk tviler på dette. De skulle vært her og sett!”

Vi besøkte bl.a. museet i Jerusalem der Dødehavsrullene ligger. De ble skrevet flere hundre år før Jesus ble født. I 1947 ble de funnet av en gjetergutt, for Gud våker over sitt ord. Hele Jesajaboken ble funnet, og vår israelske guid kan lese det som står der i dag.

Guds Ord er ikke eventyr, det er sannheten. Vi kan stole på det!

Bibelen oppfyller seg selv!

Derfor blir det aller største å vandre i Jesu fotspor. GALILEA er spesielt. Der brukte Jesus masse av sin tid. Å reise på båttur på Genesaretsjøen er en opplevelse. Søndagsskolesjøen har en spesiell plass i hjertene våre.

JERUSALEM er byen fremfor alle andre. For oss kristne fylles hjertet med takknemlighet. Her var det min frelser døde for meg, og stod opp igjen! Vi har en levende frelser som er der for oss – hver dag!

Han vil være hos deg med det du har bruk for i dag!

Hilsen Marit