FARSUND OG FIOLINEN

Det har vert fint i Farsund.
Å samles om Jesus og hans ord er VIKTIG, NØDVENDIG OG INSPIRERENDE.
Derfor inviteres du her til å komme på møtene i helgen.
Møte hver kveld klokka 19.30 Bønn klokka 18.45
Sangkrefter utenom oss tar også del. I kveld fredag synger Borhaug musikklag.

DEN GAMLE FIOLINEN.

Jeg leste om en auksjon i London for hundre år siden.

Det nærmet seg slutten, og folk var begynt å bli trette. Budrunden gikk tregt, og ingen bød på en gammel fiolin som ble lagt frem. Da de skulle til å avslutte, reiste det seg en mann i salen. Han gikk og tok fiolinen varsomt opp. Han blåste støvet av den, og la den mot skulderen og begynte å stemme strengene. Folk i salen sperret opp øynene, for de dro kjensel på den kjente fiolinisten Paganini

Vakre toner strømmet ut over forsamlingen, og gikk rett til hjertet. Noen gråt, andre stod opp i undring over at noe så vakkert kunne komme ut av en gammel støvete fele. Da mesteren sluttet å spille og stille forlot rommet, strømmet budene inn. Alle ville ha fiolinen. Mesteren hadde gitt alle beviset på dens verdi.

Livet kan fare hardt med oss mennesker. Daglig ser vi beviser på det. Men når den store mester får berøre oss, blåse ”syndens støv” bort med ordet fra sin munn, og varsomt stemme våre ”strenger”, da kan et slitt menneskeliv bli en vakker tone fra Himmelen.

For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus Ef 2:10

I dag kommer han til deg. Lykkelig er du!