GUD ARBEIDER OGSÅ I STORMEN!

NÅR EN FÅR LYST TIL Å GI OPP.

Apg 27:14-26.

Men ganske snart kom det en sterk virvelvind som de kaller eurakylon, og kastet seg ned fra øya.

Skipet ble feid av sted og kunne ikke holdes opp mot vinden. Vi gav da opp og lot oss drive.

Vi følger Paulus på sin reise som fange mot Rom. En utrolig sterk lesning. Vi blir kjent med folket om bord og aner deres kamp mot naturkreftene. 12 vers omhandler deres kav og strev for å overleve. To ting legger jeg merke til. Mannskapet og de reisende er livredde, og gir til slutt opp og lar seg bare drive. De ser bare håpløshet. Men en person er trygg. Han som kjenner sin Gud. Han har ikke bare hørt stormen som ulte, han har hørt en røst gjennom stormen. Guds engel trøstet ham og fortalte at alt ville gå bra, for Herren hadde bruk for ham i Rom. Dermed ble det fangen som trøstet de sjøvante: Vær derfor ved godt mot, menn! For jeg stoler på Gud at det skal gå slik som det er sagt meg. Apg 27:25.

Kjære venn i ”stormen,” ikke gi opp. Lytt til Mesterens røst. Han har alltid en utvei for deg

 ”Då høyrer i stormen eg frelsarens ord ,
det var som han sov, men han er dog om bord.

STOL ALLTID PÅ GUD!
NB!!!!!
Minner også om møtene i Skudeneshavn
Se program under dette inlegget.
Hilsen Marit og Irene

Comments are closed.