I MIDNATTSSOLENS LAND

                                                                                                                                                                

Så er jeg vel hjemme igjen etter en flott tur til Nord-Norge! Jeg har vært turpredikant på busstur med Si-reiser. Midnattssolens land er virkelig verd et besøk. Vi var heldige og fikk sol både dag og natt, så naturen viste seg i en nydelig drakt.

Vi kjørte bl.a. Helgelandskysten, og sang salmer av Elias Blix. I Bodø så vi midnattssolen over stille fjord. Lofoten var bare en opplevelse med besøk i Reine som et av høydepunktene. På Nordkapp var det strålende sol og vindstille.

”Fagert er landet du oss gav”, ble sunget mange ganger. For det er virkelig et vakkert land Gud har gitt oss.

Det er fint å være sammen med en gruppe på en slik tur. Da får vi også dele Guds ord sammen. Mange gode samtaler blir det mennesker imellom. Vi får lytte til sterke vitnesbyrd fra de som deler fra sitt skattkammer. Det fikk vi også denne gangen.

Neste gang er det kanskje du som blir med på en tur?

Hilsen Marit

Comments are closed.