SANGTURNE I GLEDE

Vi startet turneen på Skogstad leirsted på Toten. Det var en flott kveld med fullt hus og kjempegod stemning. Mannskoret Mensing satt i salen, og det ble en kraftfull allsang. De som tok intiativet til denne sangkvelden, var en bønnegruppe knyttet til Skogstad. Det var oppmuntrende å være sammen med dem.
Så gikk turen videre til Bø i Telemark, og Skien. Begge plasser var det svært godt besøkt. I Skien i forsamlingssalen Hauges minne, måtte de sist ankomne sitte i gangen. Men det var god oversikt likevel. Vi fikk synge sammen med et felleskor, og det var en fin opplevelse.
I KVELD 12.MAI ER DET REDDAL BEDEHUS VI STARTER KLOKKA 19.00
I MORGEN 13.MAI, I BEDEHUSET FILADELFIA, EYDEHAVN, VED ARENDAL, KLOKKA 19.00
VELKOMMEN til MER enn sang, MER enn musikk, MER enn ord.
VELKOMMEN til en gladsamling med JESUS I SENTRUM!
HILSEN MARIT OG IRENE