INGEN ER FOR SYK TIL Å FÅ KJENNE GUDS GODHET.

20130626-085533.jpgGud har brukt både Mennesker og dyr når han vil tale med oss, lede, eller oppmuntre oss. Ja til og med fugler og fisk. Tenk på den store fisken som slukte Jonas og senere leverte han på land, da Jonas flyktet fra Guds kall. Eller ravnene som kom med mat til Guds tjener som var både missmodig og trett. Men også i vår tid har slikt skjedd.

I ukens «kvarter» forteller Irene om hvordan et menneske som var alvorlig syk, fikk en helt spesiell gjest på besøk hver dag. Denne gjesten kom på et fast klokkeslett og hadde med seg glede og oppmuntring fra Herren

Rudi Myntevik synger en av våre favorittsanger. Om Jesus, verdens håp.

Ta deg tid til å høre Guds stemme. Ta deg tid til det beste og mest oppbyggende for din sjel.For:

«Når jeg blir trett på veien, av alt som møter meg
En liten stund med Jesus
Og alt forandrer seg.»

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.