MEDISIN MOT MISSMOT

Er du usikker, bekymret, tvilende. Synes du alle de andre har det så bra, mens du opplever nederlag på nederlag. Du ventet deg en lett og god veg å gå, men så er det så mange problemer som skal takles og så mange bakker som skal bestiges. Ja du kjenner kanskje på et sinne mot Gud. Hvorfor skal du møte så mye vanskelig, og alle andre har det så enkelt.

   Jeg tror jeg har noe å si deg som kan lette trykket ditt litt. Jeg har oppdaget en medisin, som hjelper mot missnøye og sinne. En medisin som også får deg til å se lysere på tilværelsen. Den er utprøvd av millioner og med et fantastisk resultat.  Den er ikke dyr heller. Den kan virke umiddelbart på noen, men kanskje tar det litt lenger tid for andre. Et stort gode med denne medisinen er at den til denne tid ikke har påvist noen bivirkninger.

   De aller fleste har denne medisinen innen rekkevidde.

Sal 37:1-6
 La ikke din vrede opptennes over de onde, misunn ikke dem som gjør urett.  For som gresset blir de hurtig skåret av, og som grønne vekster visner de ned.
  Sett din lit til Herren og gjør godt. Bo i landet, og legg vinn på trofasthet.

  Gled deg i Herren! Så skal han gi deg det ditt hjerte trakter etter.

  Sett din vei i Herrens hånd og stol på ham! Han skal gjøre det.
  Han skal la din rettferdighet bryte fram som lyset og din rett som lyset midt på dagen.

Medisinen er Salme 37. Gled deg i Herren. Sett din lit til Herren. Han skal gripe inn, han skal gi deg det hjertet ditt lengter etter. Les disse linjer hver dag, i 14 dager – en måned. Du kommer til å snakke mindre om nederlag, og mer om Herrens glede.
HILSEN MARIT OG IRENE