BIBELFERIE PÅ KYPROS

     Så er jeg hjemme igjen etter 14 dager på Kypros! Enda en gang fikk jeg være med på Bibelferie ved Middelhavet. Det betyr ikke ferie fra Bibelen, men ferie med Bibelen i sentrum. Vi fikk åpne den sammen hver morgen og kveld.
     Da hadde en stor del av gruppen allerede vært samlet til bønn. Det gjør noe med oss når så mange kommer sammen og ber. Når jeg sitter i den bønneatmosfæren, tenker jeg: Hva hadde skjedd hjemme om så mange kom til bønn før møtene? Å, om mange flere kunne oppdage bønnens makt! Tenk om ¾ av forsamlingen var med i bønn før hvert møte!! Ja, da tror jeg store ting vil skje.

Å dele Guds Ord med samme flokken i så mange dager, er et privilegium. Guds Ord gjør noe med oss!

Jeg vil sende en hilsen til dere som var med på turen! Takk til hver enkelt for det du var for oss andre! Takk også til teamet jeg fikk være sammen med: Randi og Sverre Dag Ljønes, og Ragnar Ringvoll! Må Gud velsigne dere alle!
Lev hver dag «MED BLIKKET FESTET PÅ JESUS!» Hebr 12,2

Hilsen Marit

Comments are closed.