IRENE NÅ OGSÅ I P7

 

I tillegg til å reise som før  sammen med Marit Stokken skal Irene bli programprodusent i 50% stilling i P7.

Indremisjonsforbundet har vert min arbeidsplass siden Januar 1973. Derfor er det naturlig for meg å utvide med 100% stilling i ImF. Da reiser jeg som før  50% sammen med Marit Stokken, og blir i tillegg utleigd til P7 i 50 % stilling som programprodusent.

Vekkelse har forkjørsrett.

Planen er å starte arbeidet med radioprogram allerede i august/september fra hjemmet mitt på Alnes.

TV program begynner vi arbeidet med ganske snart. Her må det lages en del program før vi kommer på «luften».Da kan det tåle en vekkelse eller to, uten at det skal gå ut over arbeidet i P7.

 

Glad for forbønn.

Dette blir en utvidet talerstol. Og det vil bety at også Marit og Irene blant andre, blir å se og høre i noen av programmene. Bønn er veirydder og kraftkilde. Derfor ber vi for denne tjenesten, og er glade for forbønn.

Takk for kallet.

Jeg ser dette som et kall fra Jesus. Dette er en ny mulighet til å nå enda flere mennesker med det glade budskapet fra Jesus.

P7 er et viktig redskap i Guds hånd. Jeg er takknemlig for å bli endel av den staben også.

EVANGELIET HAR HAST!

Les videre om hvordan jeg fikk roen til å svare ja til P7, og når og hvor programmene kan høres og sees!
i P7MAGASINET: Klikk på bildet.