INGENTING ER UMULIG FOR GUD

Alt er mulig for Gud.

Vi tenker at når noe ser umulig ut, så er det umulig for Gud også, men hør hva Bibelen sier>
Job 42:2 Jeg vet at du kan alt, og at ingen plan er umulig å gjennomføre for deg.

”Han som har skapt verden ved et ord. Han har løst verre floker en dine,” står det i en bok.
Det er faktisk ikke grenser for hva Gud kan bruke når han vil ha sin vilje igjennom. Det var en ungdom som ikke ville høre om Gud. Noen venner ville ha ham med på møte, men han nektet. En gang skulle de synge, og han ble med for å høre dem Men for å slippe å høre forkynnelsen, stakk han fingrene i ørene. Da kom en flue og satte seg på nesen hans, og han måtte vifte den vekk. Akkurat da hørte han noe som traff rett i hjertet, og det endte med at han tok imot Jesus den kvelden.

Vi kan smile litt til dette. Men Gud er virkelig så stor at han kan bruke en liten flue som ofte bare er til bry. Ingenting skjer tilfeldig for den som kjenner Jesus. Møter du noe som er vanskelig, så kan du gå til ham med det. Du skal se at han finner alltid den beste løsningen.

Kanskje du ber for noen som virker så harde, Jesus er mektig å finne dem.
Kanskje du ber for noe som ser umulig ut, Gud kan. Stol på ham.
Hilsen Marit og Irene