VELSIGNET NYTT ÅR

20121230-114008.jpg

I et nytt årskifte er det naturlig med en stopp til ettertanke.
Hvordan var fjoråret?
Hva har jeg lært?
Hva bør gjøres annerledes?

Så ser en fremover og spør.
Hva venter jeg meg av dette året?
Hva med vår febersyke jord?
Blir det krig? Vil terrorfrykten lukke alle åpne dører og frie rom?
Noen har forventninger til året. Et barn ventes, et bryllup forberedes. Spennende prosjekt er på gang.
​Vi står midt mellom fortid og fremtid. Noen med forventning, andre med uro.
Ei jente fikk spørsmålet: ”Hva er angst?” Hun svarte: ”Morgendagen”
Ja, for noen er morgendagen vanskelig. Så mye vondt, så mange bekymringer.
​Jeg er så glad for at det er én som kjenner morgendagen din og min. En som kjenner fremtiden. Jeg vet også at hans vilje er god for menneskene. Han kan føre oss ut av ”uføret” når vi overlater oss i hans hånd. Han kan åpne veier som er stengte, og ikke minst, han gir en glede som ingen kan ta i fra oss. Jesus er midt i vår verden. Han forstår alle språk. Der er ingen grenser for hans tilgjengelighet. Natt som dag kan du komme til han. Ingen problemer er for små og ingen for store til å komme til han med.​
​Han har en nyttårshilsen til oss:
For jeg vet de tanker jeg tenker om dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp. Jer 29:11.
Jesus er ikke uoppnåelig for noen. Han kommer til oss i sitt ord. Ta imot og erfar at Herren er god.
ETT NYTT ÅR SAMMEN MED JESUS, BLIR ETT VELSIGNET NYTT ÅR, UANSETT HVA SOM MÅTTE MØTE OSS.
VI ER TRYGG I HANS STERKE ARMER!!
Hilsen Marit og Irene