PÅSKEN ER MER ENN FERIE. DET ER GUDS STØRSTE GAVE TIL MENNESKESLEKTEN

Kongenes konge er nå min venn. Herrenes Herre, min Gud.

Vi er heldige i Norge som har ferie når det er Helligdager. Det er fremdeles en velsignelse for landet vårt at vi har den kristne tradisjon og kulturarv.
I landet vårt er det en stor skare av små og store, unge og gamle som FØLGER JESUS. Som ber. Som leser Guds ord og praktiserer det i sin hverdag. De finnes i alle lag av folket vårt. Blant skolelærere, advokater, leger, sykepleiere, politifolk. Blant bønder og fiskere. Kjendiser og bloggere. Foran kameraer og bak kameraer. I flere politiske partier og i Kongehus. Kanskje der er noen av dem i din nærhet, du som leser dette og ikke har noe kjennskap til hvem Jesus er.
Jesus er verdens frelser. Jesus viser at Gud er en Gud som elsker alle mennesker. Jesus ble korsfestet på en høyde utenfor Jerusalem. Men det var Guds vilje, for at han skulle sone all verdens synd. Jesus stod opp fra døden tredje dagen. Vi feirer det påskemorgen. Jesus lever i dag. Han møter mennesker fremdeles og han svarer bønn. Han har laget i stand et sted for alle som tilhører ham i Himmelen. Han kaller alle ved navn. Også du som ikke har brydd deg om hans navn.
Han sa til oss alle: «Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre.»
Håper du har møtt noe av denne kjærligheten hos hans disipler. Uansett så vil han møte deg med sin nåde og kraft Han vil lede deg med sin godhet til himmelens land.

JEG HAR VUNNET, JESUS VANT
DØDEN OPPSLUKT ER TIL SEIER
JESUS MØRKETS FYRSTE BANT
JEG DEN KJØPTE FRIHET EIER
ÅPEN HAR JEG HIMLEN FUNNET
JESUS VANT OG JEG HAR VUNNET (Jesus lever, graven brast. Sangboken nr. 666)

Så vil vi ønske deg fortsatt god og velsignet påske denne 2. Påskedag.