I ALPENE

Nå er vi midt i Alpene i Østerrike. Her er en mektig og majestetisk natur. Vi har reist med både gondol og stolheis, og da var det laaaaangt ned til bakken. Spennende var det å komme opp i 2100 meters høyde. På grunn av en del skyer fikk vi ikke se alt, men så ble det så nydelig når det lettet innimellom.
I dag har vi vært en liten tur over til Italia. På vei dit kjørte vi gjennom det kjente Brennerpasset. Så kom vi ned til en liten by der Henrik Ibsen hadde bodd og skrevet en del av sine verker. Vi så et skilt der det stod Ibsens plass.
Det er fint å reise sammen med en gruppe, og oppleve så masse flott.  Noe av det største er å dele det kristne fellesskapet. I dag har vi hatt aftensang i den lokale kirken her i Mayerhofen.
Kvelden ble avsluttet med den herlige lovsangen:

”Jeg vil gi deg, å Herre, min lovsang,
jeg vil takke deg med mine ord.
For den nåde som er uten grenser,
og for godhet og kjærlighet stor.”

Hilsen Marit og Irene